body-bellypaint

In blijde verwachting…?

Geef nog meer kleur aan je zwangerschap met een bellypaint. Samen overleggen we wat de mogelijkheden en wensen zijn voor het ontwerp.

Wij maken gebruik van schmink op waterbasis, ook geschikt voor de gevoelige huid en uiterst veilig. De buikbeschildering blijft de hele dag mooi zitten, ook onder je kleding.

Het beste tijdstip voor een bellypainting is rond 30 – 35 weken. Maak tijdig een afspraak, zodat je meer keus hebt in dag en tijdstip (bijv. 4-6 wk. tevoren). De prijs voor een Bellypaint van 45 minuten is Euro 45,–, de prijs voor een Bellypaint van 90 minuten is Euro 75,–.

Dit is natuurlijk ook erg leuk om tijdens een Babyshower te laten maken. Afhankelijk van het ontwerp duurt het ongeveer 45 tot 90 minuten. Ik kom dan natuurlijk op het afgesproken adres en ondertussen kunnen er bijvoorbeeld leuke Babyshowerspelletjes gedaan worden. (zie http://www.babyshowertips.nl/spelletjes/)

Vereeuwig je mooie buik met bellypaint op de foto! Deze zijn mooi te gebruiken voor op het geboortekaartje of hang een vergroting op de babykamer bovendien heeft je kindje meteen al originele foto’s in zijn/haar eerste album!

Graag maak ik een canvasschildering identiek (bijna dan 🙂 ) aan die van je buikschildering of een fotobewerking op canvas. De prijs van een bewerkt canvas is vanaf Euro 20,- voor afmeting van 20 x 20 cm, Euro 30,- voor afmeting van 30 x 30 cm, Euro 40,- voor afmeting van 40 x 40 cm, voor afwijkende afmetingen is de prijs in overleg. Kijk hier voor foto’s.